Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, October 29, 2020

Dashuria është në ajer Episodi 47 - Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 16 pjesa 2 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Dhe ata kalojnë kohë së bashku deri në mëngjes. Serkan përpiqet të mësohet me ndarjen me Edën, ndërsa përpiqet të mbetet pa reagim ndaj Efe dhe Eda së bashku. Sepse ai është i vetëdijshëm që Eda ka dyshime për ndarjen e tyre.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩👉👉👉👈👈👈
No comments:

Post a Comment