Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Friday, October 16, 2020

Dashuria është në ajer Episodi 42 - Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 14 pjesa 3 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Ndërsa përjetonin dashurinë e tyre me Edën, në mungesë të Serkanit në zyrë, programet prishen, Leyla çmendet nga trafiku i telefonit dhe njerëzit në zyrë janë në një panik. Ndihma e Efe për Selin në këtë mjedis dhe dëshira e tij për të rregulluar gjërat do ta çmend Serkanin.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩👉👉👉👈👈👈

No comments:

Post a Comment