Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, October 15, 2020

Dashuria është në ajer Episodi 40 - Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 14 pjesa 1 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Eda i shpjegon tezen dhe miqtë e saj se Serkan do të shkojë në Itali me të. Ai është shumë i lumtur, shumë i dashuruar dhe i ngazëllyer. Serkan mëson për lidhjen e familjes së saj me familjen e Edës.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩

No comments:

Post a Comment