Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Friday, October 2, 2020

Dashuria është në ajer Episodi 34 - Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 12 pjesa 1 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


SSerkan më në fund rrëfeu dashurinë e tij. Tani eshtë koha për Edën. Por pas gjithë këtyre ngjarjeve, nuk do të jetë e lehtë të marrësh rrëfimin e Edës. Serkan po pret me durim për të dëgjuar që Eda është e dashuruar me te. Ekziston edhe çështja e fshehjes nga familjet. Eda nuk mund t’i tregojë tezes së saj që ka mësuar në lidhje me kontratën e fejesës se ajo po del me Serkan. Me këmbënguljen e Edës, Serkan gjithashtu pranon të mos i tregojë askujt. Serkan dhe Eda do të kalojnë nëpër shumë aventura duke e mbajtur të fshehtë lidhjen e tyre.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩

No comments:

Post a Comment