Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, October 28, 2020

Mucize Doktor me titra shqip (Doktori i Mrekullive) – Episodi 34 Pjesa e Dyt e Sezonit 2 Seriale turke me titra shqip

                           
   


Doktori mrekullive 34 Përmbledhje e Episodit: Por ndërsa e gjithë kjo po ndodh, Aliu ka diçka krejtësisht të ndryshme në mendje; kjo është xhelozia e Ferda-s ndaj Aliut, i cili është në një proces të shpejtë të rimëkëmbjes. Ferda dhe Ali kurrë nuk mund të vijnë në një vendim të përbashkët për Adilin.

KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓No comments:

Post a Comment