Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, October 28, 2020

Mucize Doktor me titra shqip (Doktori i Mrekullive) – Episodi 34 Pjesa e Tret e Sezonit 2 Seriale turke me titra shqip

                           
   


Doktori mrekullive 33 Përmbledhje e Episodit: Tanju, i cili deklaroi pozicionin e tij si Kryemjek, fillon një proces ndryshimi drastik në spital; Ata që mund t'i përshtaten rendit të ri do të qëndrojnë, ata që nuk munden, do të nisen për aventura të reja. Detyra e parë është të zbulosh se kush është më i miri në kirurgji dhe me shtypjen e Tanju, Ferda dhe Ferman bëjnë një pretendim.

KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓No comments:

Post a Comment