Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, October 8, 2020

Mucize Doktor me titra shqip (Doktori i Mrekullive) – Episodi 31 Pjesa e Plote Sezonit 2 Seriale turke me titra shqip

                           
   


Aliu përballet me dy mundësi të tmerrshme. E para është situata e Adilit që përkeqësohet me shpejtësi; askush nuk mund ta ndryshojë vendimin e Ferdës për të mos e operuar babanë e tij. E dyta është fati i foshnjës; Pavarësisht të gjithë presionit të Ferman, Beliz nuk dëshiron ta birësojë foshnjën. Koha është e shkurtër për Adilin dhe për foshnjën. Por në momentin e fundit, një zgjidhje nga thellësia e zemrës së Aliut do të hapë një shpresë të re për të gjithë.

KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓No comments:

Post a Comment