Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Tuesday, October 6, 2020

Mucize Doktor me titra shqip (Doktori i Mrekullive) – Episodi 30 Pjesa e Plote Sezonit 2 Seriale turke me titra shqip

                           
   


Duke u përpjekur të kapërcejë ditët e këqija falë Nazlı, Aliu tronditet nga një goditje e rëndë këtë herë. Adil Hodja, të cilin ai e do si babai i tij, papritmas bie në spital dhe i bie të fikët. Në provim, graviteti i situatës zbulohet në të gjithë lakuriqësinë e saj; Adili është shumë i sëmurë. Ndërsa të gjithë ata që e duan Adilin janë të dëshpëruar, Ali i faturon vetes për të gjetur një zgjidhje. Më në fund ai e kupton se; shpëtimi i vetëm qëndron në duart e dikujt që menduam se vdiq vite më parë ...

KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓No comments:

Post a Comment