Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, October 15, 2020

Mucize Doktor me titra shqip (Doktori i Mrekullive) – Episodi 32 Pjesa e Dyte e Sezonit 2 Seriale turke me titra shqip

                           
   


Por duke kujtuar se çfarë bëri Adili për të gjatë viteve, Ali bën atë që bën dhe gjen mënyrën për të mos e lënë vëllain e tij vetëm në konvikt.

KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓No comments:

Post a Comment