Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, October 21, 2020

Mucize Doktor me titra shqip (Doktori i Mrekullive) – Episodi 33 Pjesa e Dyte e Sezonit 2 Seriale turke me titra shqip

                           
   


Doktori mrekullive 33 pj 2 Gjëja e parë është të zbulosh se kush është më i miri në kirurgji dhe me shtypjen e Tanju, Ferda dhe Ferman bëjnë një pretendim. Mësuesit zgjedhin ndihmësit e tyre dhe gara fillon

KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓No comments:

Post a Comment