Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, October 3, 2020

Mucize Doktor me titra shqip (Doktori i Mrekullive) – Episodi 29 Pjesa e Plote Sezonit 2 Seriale turke me titra shqip

                           
   


EShtë një ditë e zakonshme në Spitalin Berhayat; Ali është i vendosur të marrë marrëdhëniet e tij me Nazlı në nivelin tjetër, por ai nuk mund të zbulojë saktësisht se si ta bëjë këtë, Beliz tani po lufton me Kıvılcım shtatzënë dhe Tanju, asistentja e re kirurgjikale Doruk, e cila zëvendëson Damla, është e tërbuar sepse është vonë për ditën e parë të punës ... Dhe papritmas një aksident i padukshëm e zhyt tërë spitalin në kaos. Së pari shërbimi i urgjencës dhe më pas i gjithë spitali fillon të vërshojë nga të plagosurit. Megjithëse askush nuk e ka vërejtur akoma, një anëtar i rëndësishëm i spitalit është mes të plagosurve. Policia dhe zjarrfikësit përpiqen të kontrollojnë incidentin. Burimet spitalore janë mësuar deri në pikën e fundit. Dhe në mes të këtij kaosi, në momentin më kritik, Aliu kujton premtimin e tij kur filloi të bëhej mjek. Aliu e mban premtimin e tij. Por çmimi i këtij premtimi do të jetë shumë, shumë i rëndë për shumë njerëz.

KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

No comments:

Post a Comment