Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, October 28, 2020

Mucize Doktor me titra shqip (Doktori i Mrekullive) – Episodi 34 Pjesa e Pare e Sezonit 2 Seriale turke me titra shqip

                           
   


Doktori mrekullive 34 Përmbledhje e Episodit: Ali dhe Nazlı janë në mosmarrëveshje sepse ai qëllimisht e humbi pretendimin. Kur Tanju fillon një garë të asistentit kryesor për hakmarrje, Ali dhe Nazli duhet të konkurrojnë përsëri ashpër, dhe puna bëhet më e komplikuar.

KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓No comments:

Post a Comment