Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Friday, October 2, 2020

Mucize Doktor me titra shqip (Doktori i Mrekullive) – Episodi 28 Pjesa e Plote Fundi i sezonit 1 Seriale turke me titra shqip
Damla dhe Nazlı marrin përgjegjësinë e një pacienti së bashku për herë të parë dhe hyjnë drejtpërdrejt në njëri-tjetrin. Nga ana tjetër, nën ndikimin e një vizitori misterioz, Aliu vendos të shpëtojë babanë e tij, pavarësisht gjithçkaje. Por askush nuk e mirëpret këtë ndryshim të papritur të vendimit. I bllokuar në qoshe, Ali reflekton zhgënjimin e tij me babanë e tij në rastin që ata punuan me Ferman. Dhe vëllezërit shpirtëror Ferman dhe Ali janë në prag të ndarjes së rrugëve serioze..


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓No comments:

Post a Comment