Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, October 11, 2020

Sisters in Law me titra shqip - Eltilerin Savasi me titra shqip [ Lufta e Elitave ]


Summary

 Të njohur për përkushtimin e tyre ndaj mediave sociale, kuptimi i Gizem dhe Sultan për martesën është i ndryshëm. Dy gra hyjnë në një garë të pafund me njëra-tjetrën.


Klikoni me poshte per ta pare te plote Filimin 👇👇👇👇


No comments:

Post a Comment