Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, October 8, 2020

Cukur me titra shqip (Cukur Gropa ) – Episodi 5 Pjesa 2 | Sezoni 4 | Seriale turke me titra shqip
Ne kete episod do te ndiqni 

Pasi mësoi se Yamaç është njeriu i Xhengizit, Cumali nuk do të qëndrojë duarkryq dhe do të sulmojë Erdenets me të gjithë fuqinë e Çukur për ta ndëshkuar atë. Gropat do të godasin Erdenets në mënyrën e tyre në momente të papritura. Duke kuptuar që nëse kjo nuk e ndalon luftën, ata do të tërhiqen në shkatërrim, Shpati do të bëjë një lëvizje për të zgjidhur problemin nga rrënja. Ndërsa Yamaç po planifikon një plan me Vartolu për të arritur këtë qëllim, Makbule do ta gjejë veten një aleat të fuqishëm dhe do të marrë masa për të vrarë Yamaç. Cumali, i cili po përpiqet të rregullojë varrezat në lagje, do të hapë padashur një perde misterioze. Rezultatet e lojës që do të vendosin Yamaç dhe Vartolu do të priten me kuriozitet pasi lufta midis Çukur dhe Erdenets po nxehet.
Na suportoni
Mundesuar nga Turkish series
Subscribe ---> https://www.youtube.com/channel/UCT7886J4dYVVqwXiM2GJJfg
Na vizitoni ne --> https://www.dublimeneshqip.xyz/
Na ndiqni --> https://www.instagram.com/serialeturke_turkishseries/
---------------> https://www.facebook.com/serialeturketurkishseriesKlikoni me posht per te pare eoisodin ⇓⇓⇓⇓

No comments:

Post a Comment