Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, October 28, 2020

Cukur me titra shqip (Cukur Gropa ) – Episodi 8 Pjesa 3 | Sezoni 4 | Seriale turke me titra shqip
Ne kete episod do te ndiqni 

Të rinjtë, të cilët hyjnë në një veprim të lë pa frymë me Yamaç dhe Vartolu, do të kujtojnë me momente emocionale se çfarë do të thotë të jesh Çukurlu. Pas përmbushjes së detyrës së Cengiz, Yamaç do të duhet të ribashkohet me një armik të vjetër.
Na suportoni
Mundesuar nga Turkish series
Subscribe ---> https://www.youtube.com/channel/UCT7886J4dYVVqwXiM2GJJfg
Na vizitoni ne --> https://www.dublimeneshqip.xyz/
Na ndiqni --> https://www.instagram.com/serialeturke_turkishseries/
---------------> https://www.facebook.com/serialeturketurkishseriesKlikoni me posht per te pare eoisodin ⇓⇓⇓⇓
No comments:

Post a Comment