Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, October 4, 2020

Çukur – Episodi 309 cukur me titra shqip (Cukur Gropa ) – Episodi 4 Pjesa 2 | Sezoni 4 | Seriale turke me titra shqip
Ne kete episod do te ndiqni 

Testohet edhe një herë me sulmin e Erdenets në Çukur. Kjo lëvizje, në të cilën Cengiz i ka errësuar sytë dhe ka treguar forcën e tij, do të ndikojë thellësisht në Çukur. Shpati do të duhet të bëjë një zgjedhje për të mbrojtur familjen e saj. Këto zgjedhje do të jenë fillimi i një lufte midis Koçovanëve dhe popullit. Arık, jeta e të cilit është në rrezik, po përpiqet të dalë nga komploti në të cilin ai ra, dhe dy emra të papritur do ta ndihmojnë atë. Në fund të përballjes shumë të pritur të Azerbajxhanit dhe Karaçës, jeta e të gjithëve do të ndryshojë
Na suportoni
Mundesuar nga Turkish series
Subscribe ---> https://www.youtube.com
Na vizitoni ne --> https://www.dublimeneshqip.xyz/
Na ndiqni --> https://www.instagram.com/serialeturke_turkishseries/
---------------> https://www.facebook.com/serialeturketurkishseriesKlikoni me posht per te pare eoisodin ⇓⇓⇓⇓

No comments:

Post a Comment