Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, October 28, 2020

Cukur me titra shqip (Cukur Gropa ) – Episodi 8 Pjesa 1 | Sezoni 4 | Seriale turke me titra shqip
Ne kete episod do te ndiqni 

Duke parë që familja e tij është në rrezik me lëvizjen e Cengiz, Yamaç do të bëjë një lëvizje që do të befasojë edhe Cengiz. Ndërsa Vartolu dhe Yamaç janë gati të marrin masa për të dyja marrëveshjet me Cengiz dhe mbrojtjen e Çukur, të gjitha planet e tyre do të ndryshojnë me një lajm të befasishëm.
Na suportoni
Mundesuar nga Turkish series
Subscribe ---> https://www.youtube.com/channel/UCT7886J4dYVVqwXiM2GJJfg
Na vizitoni ne --> https://www.dublimeneshqip.xyz/
Na ndiqni --> https://www.instagram.com/serialeturke_turkishseries/
---------------> https://www.facebook.com/serialeturketurkishseriesKlikoni me posht per te pare eoisodin ⇓⇓⇓⇓
No comments:

Post a Comment