Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, September 23, 2020

Zotëria i Gabuar ( Bay Yanlış ) – Episodi 8 i Plote Seriale turke me titra shqip
Ozgür është pronar i një restoranti-bar i cili udhëheq një jetë të pasur por të guximshme dhe nuk beson në dashuri. Nga ana tjetër, Ezgi (gezge Gürel); Ai është i lodhur nga marrëdhëniet e gabuara dhe është i vendosur të ketë një marrëdhënie të mirë dhe të martohet. Duke parë që Ezgi nuk është i suksesshëm në çështjet e marrëdhënieve, üzgür fillon ta mësojë atë në marrëdhënie dhe t'i japë taktika për të marrë njeriun që i pëlqen Ezgi. Willfarë do të jetojnë Ozgür dhe Ezgi me shtëpitë fqinje me kalimin e kohës?

         Kliko me poshte per te pare episodin   ⇓⇓⇓⇓


No comments:

Post a Comment