Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, September 16, 2020

Zogu i hershëm ( Erkenci kuş) Eposodi 9 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 

Xhani i shpjegon Lejlës se imejlet i ishin dërguar Ajlinës gjatë kohës që ajo ishte me pushime, kështu që mund të rikthehej në punë. Nihati vendos të shesë dyqanin. Gjatë setit fotografik, Arzuja mundohet vazhdimisht ta bëjë për vete Xhanin. Sanemi bëhet shumë xheloze dhe Xhani e kupton këtë gjë. Si do ta shpjegojë Sanemi xhelozinë e saj?
Klikoni me posht Qe te shikoni Episodin e Plote ⇓⇓⇓⇓Na ndiqni në kanalin tonë në Youtube për më shumë episode Turkish series

No comments:

Post a Comment