Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, September 16, 2020

Zogu i hershëm ( Erkenci kuş) Eposodi 8 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 

Në mënyrë që t’i prishë planet Xhanit për të takuar modelen Arzu Tash, Sanemi i fsheh patentën. Pas shumë peripecive, ata arrijnë në hotelin ku qëndronte Arzuja. Sanemi shikon tatuazhin që ka Xhani në kraharor dhe kupton se është një albatros. Xhani ia del ta bindë Arzunë që të punojë për agjencinë e tij. Si do ta presë Ajlina këtë lajm?
Klikoni me posht Qe te shikoni Episodin e Plote ⇓⇓⇓⇓Na ndiqni në kanalin tonë në Youtube për më shumë episode Turkish series

No comments:

Post a Comment