Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, September 16, 2020

Zogu i hershëm ( Erkenci kuş) Eposodi 7 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 

Sanemi i tregon Xhanit për incidentin në pishinë dhe pse ndodhej në dhomën e tij. Xhani përpiqet të punësojë modelen Arzu Tashi, por Emreja e merr vesh, njofton Ajlinën dhe kjo e fundit i bën presion Arzusë që të punojë për agjencinë e saj. Pas kontrolleve që i bëhen kompjuterit të Lejlës, zbulohet se Ajlinës i janë dërguar imejlet nga ai kompjuter.?.
Klikoni me posht Qe te shikoni Episodin e Plote ⇓⇓⇓⇓Na ndiqni në kanalin tonë në Youtube për më shumë episode Turkish series

No comments:

Post a Comment