Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, September 16, 2020

Zogu i hershëm ( Erkenci kuş) Eposodi 5 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 

Xhani vendos t’i kontrollojë të gjithë kompjuterët një më një, gjë që e tremb shumë Emrenë. Ajlina vazhdon të jetë në pritje të projektit për fushatën e kompanisë ajrore. Emreja e gënjen vazhdimisht Sanemin, duke i thënë që Xhani po përpiqet ta mbyllë kompaninë dhe se ajo duhet ta ndihmojë që ta shpëtojnë.
Klikoni me posht Qe te shikoni Episodin e Plote ⇓⇓⇓⇓Na ndiqni në kanalin tonë në Youtube për më shumë episode Turkish series

No comments:

Post a Comment