Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, September 16, 2020

Zogu i hershëm ( Erkenci kuş) Eposodi 4 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 

Xhani nuhat aromën e Sanemit dhe kupton se është e njëjta aromë që kishte ndier atë natë në lozhë, teksa kishte puthur një të panjohur. Një kompani ajrore porosit një fushatë reklamash, por Ajlina e merr vesh dhe ndërhyn që ta marrë vetë porosinë. Nihati, i cili nuk e di që Sanemi e ka shlyer huan e dyqanit, shkon të takojë Halilin që t’ia shtyjë edhe ca ditë afatin..
Klikoni me posht Qe te shikoni Episodin e Plote ⇓⇓⇓⇓Na ndiqni në kanalin tonë në Youtube për më shumë episode Turkish series

No comments:

Post a Comment