Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Friday, September 18, 2020

Zogu i hershëm ( Erkenci kuş) Eposodi 20 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 

Emreja kupton që ishte Ajlina ajo që kishte planifikuar ngarkimin e fotografive në internet dhe debaton me të. Lejla i qëndron pranë Emresë në këto çaste të vështira. Sanemi i thotë Emresë se nuk mund të vazhdojë më me lojërat e tij dhe e kërcënon se do t’i tregojë gjithçka Xhanit. Do ta gjejë ajo guximin që të flasë me Xhanin?
Klikoni me posht Qe te shikoni Episodin e Plote ⇓⇓⇓⇓Na ndiqni në kanalin tonë në Youtube për më shumë episode Turkish series

No comments:

Post a Comment