Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Friday, September 18, 2020

Zogu i hershëm ( Erkenci kuş) Eposodi 19 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 

Xhani dhe Sanemi e kalojnë natën në kamp. Ajlina shkon t’i ofrojë mbështetjen e saj Xhanit për situatën që po kalon, gjë që e nevrikos vërtet shumë Emrenë. “Skifteri i Zi” zbulon se kush i kishte ngarkuar fotografitë në internet. Sanemi shkon të flasë me Ilmiun. Atje shkojnë dhe Emreja me Xhanin. Do ta marrë vesh Xhani të vërtetën?
Klikoni me posht Qe te shikoni Episodin e Plote ⇓⇓⇓⇓Na ndiqni në kanalin tonë në Youtube për më shumë episode Turkish series

No comments:

Post a Comment