Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Friday, September 18, 2020

Zogu i hershëm ( Erkenci kuş) Eposodi 18 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 

Sanemi fillon të kuptojë se Emreja nuk është aq i mirë sa mendonte ajo dhe se qëllimi i tij i vërtetë nuk është shpëtimi i kompanisë. Pasi Xhani largohet, Sanemi shkon ta kërkojë në një pyll ku bëhet kamp. Ajhani dhe Xhejxheji bashkëpunojnë me një haker që të gjejnë kush i ka postuar fotografitë në internet. Ç’do të ndodhë mes Emresë dhe Ajlinës kur të zbulohet e vërteta?
Klikoni me posht Qe te shikoni Episodin e Plote ⇓⇓⇓⇓Na ndiqni në kanalin tonë në Youtube për më shumë episode Turkish series

No comments:

Post a Comment