Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Friday, September 18, 2020

Zogu i hershëm ( Erkenci kuş) Eposodi 15 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 

Emre vazhdon t’i bëjë presion Sanemit, ai i kërkon asaj t’i sigurojë fotografitë që ka bërë Xhani për fushatën e re. Xhejxhej merret me organizimin e kampingut të motivimit, ku do të zhvillohen lojëra dhe aktivitete të ndryshme. Aty do të jetë e pranishme edhe Ajlina. Si do të shkojë ky aktivitet?
Klikoni me posht Qe te shikoni Episodin e Plote ⇓⇓⇓⇓Na ndiqni në kanalin tonë në Youtube për më shumë episode Turkish series

No comments:

Post a Comment