Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Friday, September 18, 2020

Zogu i hershëm ( Erkenci kuş) Eposodi 14 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 

Xhani shkon të flasë me Isanin në lidhje me dyqanin. Ai e kërcënon dhe i thotë se nëse nuk do probleme, duhet t’ia kthejë Nihatit për 40 mijë lira. Dyqani i rikthehet Nihatit. Xhani vazhdon të mos e pëlqejë fare z. Fabri. Çfarë do të ndodhë me dy kompanitë?.
Klikoni me posht Qe te shikoni Episodin e Plote ⇓⇓⇓⇓


Na ndiqni në kanalin tonë në Youtube për më shumë episode Turkish series

No comments:

Post a Comment