Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Friday, September 18, 2020

Zogu i hershëm ( Erkenci kuş) Eposodi 13 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 

Gjatë festës së agjencisë ku është ftuar edhe kompania “Nove fiore”, Sanemi i bie në sy njërit prej ortakëve. Xhani bëhet shumë xheloz, e tërheq Sanemin nga dora dhe e merr me vete. Pasi marrin vesh që Xhani po punon për një fondacion që ndihmon gratë në nevojë, kompania kozmetike vendos të punojë me Xhanin. Si do ta presë Ajlina këtë lajm?
Klikoni me posht Qe te shikoni Episodin e Plote ⇓⇓⇓⇓Na ndiqni në kanalin tonë në Youtube për më shumë episode Turkish series

No comments:

Post a Comment