Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, September 13, 2020

Zemheri - Stuhi Dashurie me titra shqip Episodi 2 Pjesa 1

                                     Ne kete Episod do te Ndiqni 

Firuze dhe Ayaz ... Dy zemra të bukura, fëmijë që mbajnë dy barrë familjare. Shqetësimi i tyre i vetëm është të vendosin shtigjet e bashkuara nga fati me dashurinë e tyre të pastër, të patëmetë. Ata mbajnë barrët që duhet të mbajnë me forcën që marrin nga dashuria e tyre për njëri-tjetrin. Mes gjithë këtyre vështirësive, ata ndezën shpresë për një të ardhme të vogël të tyre. Derisa fati të ndryshojë mendje dhe të kthehet ...

I padrejti u shpall fajtor për babanë e punëtorit të ndërtimit në aksidentin e ashensorit që vrau trembëdhjetë njerëz; Aktivizon Firuze, i cili zgjodhi rrugën e tij për ndershmëri dhe drejtësi. Rrugës hyri me vendosmëri për të shpëtuar babanë e tij; Ai ndeshet me Ayaz, i cili i vodhi shpresat, i mbajti edhe një lamtumirë dhe e la të papërfunduar ..

Ayaz, i cili mban përgjegjësinë e të qenit burri i shtëpisë mbi shpatullat e tij, është ballë për ballë me Firuze, të cilën ai e flijoi për nënën e tij ashtu si ishte gati të martohej me dikë tjetër dhe ende dëshiron blu të syve të tij çdo mëngjes. Ai nuk është në dijeni se Firuze luajti një rol të madh në akuzën e babait të tij.

Firuze nuk e di se disa lamtumira nuk janë për shkak të mos dashurisë, por të dëshpërimit. Ayaz nuk e di sa herë flijohet një dashuri?

        Klikoni Me poshte per te ndjekur Episodin  ⇓⇓⇓No comments:

Post a Comment