Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, September 17, 2020

Zemheri - Stuhi Dashurie me titra shqip Episodi 5 Pjesa 3


                                     Ne kete Episod do te Ndiqni Dyshimet e Ertan vazhdojnë të shkaktojnë njëri-tjetrin hap pas hapi dhe ai vendos të hyjë në një lojë të rrezikshme me Firuze. Përkundër përpjekjeve të Ayaz, Firuze do ta gjejë veten në një përballje që nuk e priste kurrë, si lëvizjen e fundit të kësaj loje.
                    Klikoni Me poshte per te ndjekur Episodin  ⇓⇓⇓No comments:

Post a Comment