Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, September 17, 2020

Zemheri - Stuhi Dashurie me titra shqip Episodi 4 Pjesa 2


                                     Ne kete Episod do te Ndiqni 

Duke vendosur që ajo të jetë afër nënës së saj në mënyrë që të forcojë lidhjet e saj me Ayaz, objektivi i Berrak është Safiye. Në mënyrë që të përmirësojë marrëdhëniet e tyre, ajo dëshiron t'i tregojë Safiye shtëpinë e tyre ku ata duan të jetojnë pas martesës. Firuze gjithashtu duhet të shkojë në këtë udhëtim shtëpiak të ndjekur nga Safiye. Ai është dëshmitar i ëndrrave të Ayaz, të cilin ai gjithmonë ëndërronte për një shtëpi, me një grua tjetër dhe që do të realizojë. Ndërsa e gjithë kjo po ndodh, Safiye bëhet dyshues ndaj Ayaz dhe Firuze. A do të mësojë Safiye që djali i ndihmësit të saj Firuze është dashuria e vetme e djalit të saj?

       


                    Klikoni Me poshte per te ndjekur Episodin  ⇓⇓⇓No comments:

Post a Comment