Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, September 17, 2020

Zemheri - Stuhi Dashurie me titra shqip Episodi 4 Pjesa 1


                                     Ne kete Episod do te Ndiqni 

Në momentin që Firuze kupton se Ayaz gjithashtu kishte një dorë në burgosjen e babait të tij, ai përjeton shkatërrim të madh. Ndërsa dashuria dhe zemërimi brenda tij po luftojnë njëri-tjetrin, Ayaz është në një pendim të madh për shkaktimin e babait të Firuze, dashurinë e tij të vetme. Firuze nuk ka zgjidhje tjetër përveç se të kthehet në Demirkan Holding për të shpëtuar babanë e tij. Për këtë, ai duhet të gjejë një mënyrë për të bindur Ertan.

I testuar nga liria e nënës së tij, Ayaz nuk mund t'i thotë edhe një herë jo Ertan. Liria e Safiye dhe robëria e Yaşar do të vazhdojnë. Megjithëse Ayaz shpëtoi nënën e tij, ai është penduar dhe zemëruar shumë sepse nuk e ndaloi një person të pafajshëm të qëndronte në burg dhe nuk mund ta mbante premtimin e dhënë për Firuze. Ai ka një përballje të madhe me Ertan.
Zemërimi i Firuze ndaj Ayazit është rritur një mijë herë. Ai nuk i beson askujt përveç vetes për të shpëtuar babanë e tij. Afati i dhënë nga Ertan për të marrë punën e tij është gati të skadojë. Ayaz e kuptoi që Firuze ishte atje për të shpëtuar babanë e tij. Shpresa e tij e vetme në këtë mënyrë është të qëndrojë në pronësi. Ayaz nuk dëshiron t'ia heq këtë shpresë Firuze dhe vendos ta ndihmojë. A do ta mbajë Firuze dorën e ndihmës të zgjatur nga Ayaz?

       


                    Klikoni Me poshte per te ndjekur Episodin  ⇓⇓⇓



No comments:

Post a Comment