Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, September 13, 2020

Zemheri - Stuhi Dashurie me titra shqip Episodi 1 Pjesa 3

                                     Ne kete Episod do te Ndiqni 

Firuze dhe Ayaz ... Dy zemra të bukura, fëmijë që mbajnë dy barrë familjare. Shqetësimi i tyre i vetëm është të vendosin shtigjet e bashkuara nga fati me dashurinë e tyre të pastër, të patëmetë. Ata mbajnë barrët që duhet të mbajnë me forcën që marrin nga dashuria e tyre për njëri-tjetrin. Mes gjithë këtyre vështirësive, ata ndezën shpresë për një të ardhme të vogël të tyre. Derisa fati të ndryshojë mendje dhe të kthehet ...

Ayaz mbetet në një udhëkryq të tillë; Ai duhet të heqë dorë nga jeta, ëndrrat dhe e ardhmja e tij, në të cilën Firuze hyn në fron. Edhe nëse nuk e dëshiron zemrën e tij, ai ia dorëzon atë Berrakut. Kjo sakrificë është për nënën e tij. Por pas tij me dhimbje dhe zhgënjim
Zemra e Firuzës që la u bë gur. Ai besoi për herë të parë dhe të fundit, tani dyert e zemrës së tij janë përgjithmonë të mbyllura për të besuar.

Por siç e di jeta, shkrimtari përkon me historinë në një pikë bllokimi. Sapo Firuze zbulon gjithçka për të provuar pafajësinë e babait të tij, ai duhet të kalojë një provë të papritur. Njeriu që theu zemrën e gjen veten me Ertanin, të cilin do të duhet të luftojë për lirinë e babait të tij. Kjo është jeta
Çfarë do ta sjellë Firuzën në ngërçin e katërsheve?

        Klikoni Me poshte per te ndjekur Episodin  ⇓⇓⇓No comments:

Post a Comment