Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, September 17, 2020

Zemheri - Stuhi Dashurie me titra shqip Episodi 4 Pjesa 3


                                     Ne kete Episod do te Ndiqni 

Bruz çuditet si i çmendur pse Ayaz nuk e mbajti fjalën. Fjalimi i Ayazit dhe përgjigjet që do të marrë do ta ndihmojnë atë të marrë vendimin përfundimtar në lidhje me vaktin që do të shkojë me Ertan. Firuze përballet me Ayaz dhe kërkon llogari. Ndërkohë, ai nuk është në dijeni se Ertan është ulur përballë babait të tij. Ertan, i cili dëshironte të mbaronte gjithçka sa më shpejt të ishte e mundur, shkoi te Yaşar Pınar me një ofertë të madhe. A do ta pranojë Yaşar ofertën e Ertan?

Firuze nuk e di që disa lamtumira nuk janë nga dashuria, por dëshpërimi. Ayaz nuk e di sa herë flijohet një dashuri?

       


                    Klikoni Me poshte per te ndjekur Episodin  ⇓⇓⇓No comments:

Post a Comment