Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Tuesday, September 15, 2020

Zemheri - Stuhi Dashurie me titra shqip Episodi 3 Pjesa 3


                                     Ne kete Episod do te Ndiqni 

Në momentin që Firuze kupton se Ayaz gjithashtu kishte një dorë në burgosjen e babait të tij, ai përjeton shkatërrim të madh. Ndërsa dashuria dhe zemërimi brenda tij po luftojnë njëri-tjetrin, Ayaz është në një pendim të madh për shkaktimin e babait të Firuze, dashurinë e tij të vetme. Firuze nuk ka zgjidhje tjetër përveç se të kthehet në Demirkan Holding për të shpëtuar babanë e tij. Për këtë, ai duhet të gjejë një mënyrë për të bindur Ertan.

Duke vazhduar përgatitjet e tyre të martesës, Berrak organizon një vakt në shtëpi për të afruar familjet. Për Ayaz, i cili nuk është në dijeni të kësaj organizate, darka do të jetë një surprizë e madhe në të gjitha kuptimet.

Aliye, e cila mëson se Faruk ka humbur paratë, është shkatërruar. Përballë mungesës së parave dhe dëshpërimit dhe rrezikut për të qëndruar në rrugë, Aliye i heq të gjitha dhimbjet djalit të saj, të cilin ajo e konsideron si shpresën e saj të vetme. Faruk nuk mund të durojë të zhgënjehet në sytë e nënës së tij dhe merr një ofertë të papritur nga nikoqiri i tij, Yasin. Fati nuk ka mbaruar me dy dashnorë të pafajshëm. Ayaz ka fuqinë të shikojë fytyrën e Firuze, dhe Firuze nuk ka asnjë tolerancë për të dëgjuar zërin e Ayaz. Ka një përballje të madhe mes të dyve.

Shpëtimi i Yaşar Pınar tani është midis dy buzëve të Ayaz. Ai ose do të flasë dhe do të shpëtojë babanë e Firuze, ose do të heshtë dhe do të mbajë premtimin e tij për lirinë e nënës së tij. Ayaz është në prag të një vendimi të madh.

        Klikoni Me poshte per te ndjekur Episodin  ⇓⇓⇓
No comments:

Post a Comment