Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Friday, September 18, 2020

Dashuria është në ajer Episodi 30 - Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 10 pjesa 3 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Vendimi i Selin dhe Ferit për tu martuar i shqetësoi Serkan dhe Edën. Ferit gjithashtu filloi të përfshihej në mbajtjen e biznesit. Serkan po përpiqet ta eleminojë Feritin sa më shpejt të jetë e mundur. Kur Eda bën gënjeshtrën "Ne vendosëm të martoheshim gjithashtu", kuarteti shpesh fillon të kalojë kohë së bashku. Ayfer dhe Aydan kanë prishje të ndryshme nervore me lajmet për martesë.
Shqetësimi kryesor i Serkan është që Eda të mos largohet nga jeta e tij. Por ai është i sigurt që Eda nuk e pëlqen atë. Eda mendon se Serkan është mërzitur që Selin u martua. Ndërkohë, Ferit sjell një partner në fermë që do të thyejë të gjitha ekuilibrat.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩Server 2  👇👇👇

No comments:

Post a Comment