Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Friday, September 25, 2020

Dashuria është në ajer Episodi 33 - Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 11 pjesa 3 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Selin i thotë Serkanit: "Nëse ka ndonjë shpresë që unë të jem me ty, unë do të largohem nga Feriti" dhe Eda e dëgjon atë. Eda është e sigurt që Serkan do të thotë po. Serkan sepse Eda nuk e do. Eda vendos të largohet nga Serkan sa më shpejt të jetë e mundur dhe të rindërtojë jetën e saj. Fillon përsëri për aplikimet për bursa. Ndërkohë, Ayfer mëson për fejesën e kontraktuar midis Serkan dhe Eda. Ai është gjithashtu i vetëdijshëm që Eda është e dashuruar me Serkan. Gjërat nuk po shkojnë mirë në dyqanin e luleve, Ayfer nuk mund të paguajë borxhet e tij. Ajo kërkon nënën e saj si një mundësi të fundit që Eda të largohet nga Serkan. Pas pak, Eda mori një telefonatë se po merrte një bursë italiane. Eda niset pa i treguar Serkanit. Nga ana tjetër, Serkan është kapur midis logjikës dhe zemrës së tij.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩


No comments:

Post a Comment