Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Friday, September 11, 2020

Dashuria është në ajer Episodet 25 , 26 , 27 - Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 9 i plote - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Eda zhduket pasi provoi pafajësinë e tij. Serkan dëshiron të rrëmbejë zemrën e Edës, por nuk do të jetë e lehtë të gjesh Edën. Kur Eda nuk dëshiron të takohet me të, kësaj here Serkan i vë prangat. Serkan kërkon shumë herë falje me sjelljen e tij dhe në mënyrën e tij. Por pritja e Edës është shumë më e thjeshtë.
Në fund të një nate të gjatë vetëm, ata të dy fillojnë të shohin njëri-tjetrin me sy shumë të ndryshëm për herë të parë. Por, pavarësisht se çfarë bëjnë, gjithçka do të ndryshojë kur të kuptojnë se kontrata ka mbaruar..

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩


Episodi 25  👇👇👇Episodi 26  👇👇👇Episodi 27  👇👇👇

No comments:

Post a Comment