Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, September 5, 2020

Dashuria është në ajer Episodi 22, 23 , 24 - Trokit ne deren time me titra shqip ( Sen Cal Kapima) Episodi 8 i plotee - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Serkan fajësoi Edën për modelin e vjedhur, Eda tha: "Ju nuk mund ta shihni përsëri fytyrën time". Tani le të shohim se si ai mësohet të jetë pa Edën. Eda do t'i provojë pafajësinë Serkanit, sepse ai preku krenarinë e tij. Serkan nuk mund t'i thotë Eda nga krenaria e tij "kthehu".
Ferit i vjen inat për Selin, i cili është i lumtur pa ndalur lajmin e ndarjes mes Serkan dhe Edës. Për Ferit, këmbanat e rrezikut po bien.
Në ndërkohë, rezulton se Serkanlar mund të zgjidhë një problem urgjent në lidhje me patentën e modelit vetëm nëse Eda ...?

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩
Episodi 22
Episodi 23
Episodi 24
Episodi 8 I PLOTE

No comments:

Post a Comment