Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, September 12, 2020

Mucize Doktor me titra shqip (Doktori i Mrekullive) – Episodi 19 Pjesa e Plote Seriale turke me titra shqip
Për shkak të një sekreti, Betüş nuk mund të operohet dhe Adil detyrohet të mbledhë një bord. Ndërkohë, ndërsa përpiqet të veprojë si një hero në dhomën e urgjencës, vjen një njeri i plagosur rëndë. Por një procedurë ende nuk është shpikur për të parandaluar që njeriu të gjymtohet. Ferman ende nuk dorëzohet dhe fillon një garë midis ndihmësve. Nga ana tjetër, Betüş, i cili mëson se Aliut i pëlqen dikush, e shtyn atë të hapet me të dashurin e tij. Përfundimisht, të gjitha faktet zbulohen dhe Betüş arratiset nga spitali.


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓
No comments:

Post a Comment