Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Monday, September 7, 2020

Mucize Doktor me titra shqip (Doktori i Mrekullive) – Episodi 15 Pjesa 2 Seriale turke me titra shqipEkzistojnë dy risi në Spitalin Berhayat. Së pari; Topi i natës së dhurimit, për të cilin Kıvılcım kreu përgatitjet fshehurazi nga Beliz, erdhi dhe erdhi në fund. I vonë; Docshtë Doktor Ela që vjen në spital për të ofruar ekspertizë në një rast specifik. Ali heziton të bashkohet me njerëz të huaj dhe nuk dëshiron të vijë në top. Por sipas planit të Kıvılcım, Tanju detyron Aliun të vijë në top. Nga ana tjetër, doktor Ela dhe Ferman shpejt nuk bien dakord për rastin kur ata ndërmorën trajtimin dhe fillon konkurrenca midis tyre. Ndërsa përgatitjet për mbrëmjen e maturës vazhdojnë me shpejtësi të plotë, njerëzit e spitalit kërkojnë dikë me të cilin mund të shkojnë natën; të dashuruarit përballen, disa zemra prishen. Dhe në mes të gjithë asaj konfuzioni, Aliu humbet bisturinë e vëllait të tij. Një rrezik i fshehur e pret atë në mbrëmjen e maturës dhe është e pamundur që Aliu ta kapërcejë atë pa bisturinë e tij..


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓


No comments:

Post a Comment