Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, September 10, 2020

Mucize Doktor me titra shqip (Doktori i Mrekullive) – Episodi 18 Pjesa e Plote Seriale turke me titra shqip

Ali dëshiron të ndajë natën e gëzueshme që kaluan me Nazlı-n me Ferman, por Ferman shqetësohet nga sinqeriteti i paftuar i Aliut; Dhe kur i zë asistentët duke u zhdukur, ai vendos të marrë të gjithë në provim. Nga ana tjetër, gjendja e binjakëve të bashkuar rishtas të bashkuar po përkeqësohet me shpejtësi. Ndërsa ndihmësit përgatiten për provimin e Ferman nga njëra anë, ndërsa përpiqen të gjejnë një zgjidhje për situatën e binjakëve, nuska e Departamentit të Kirurgjisë, Betüş, e cila është tetë vjeç, mund të bëjë shtrimin e saj të njëzetë. Një marrëdhënie e ngushtë zhvillohet shpejt midis tyre dhe Aliut, dhe Ali dëshiron të bëjë operacionin e tij personalisht. Por së pari, ai duhet të kalojë provimin që Ferman ia bën veçanërisht të vështirë. Më në fund, në rastin e binjakëve, të gjitha mjetet juridike mbarojnë dhe ekipi përballet me një zgjedhje të tmerrshme: Që një vëlla të mbijetojë, tjetri duhet të vdesë. Po cila? Kush mund ta marrë këtë vendim fatal?


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

No comments:

Post a Comment