Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, September 10, 2020

Mucize Doktor me titra shqip (Doktori i Mrekullive) – Episodi 17 Pjesa 3 Seriale turke me titra shqip


Me taktikat e dashurisë që mori nga Demiri, Ali përpiqet të sulmojë Nazlı për herë të parë, por kjo dështon shumë keq. Nga ana tjetër, Beliz, i cili u bë më mirë me Ferman, vendos të përdorë të ardhurat e natës së dhurimit për një bamirësi. Kur Shkëndija shkon kundër kësaj, beteja për kontrollin e spitalit fillon nga e para. Tanju dhe Ferman punojnë së bashku në rastin e binjakëve të bashkuar, por një ndërlikim i papritur prish të gjithë planin. Në një cep, Spark vë në veprim planin e tij më të egër. Dhe Aliu, të cilit i janë lidhur sytë, më në fund bën një përpjekje.KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓No comments:

Post a Comment