Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Monday, September 28, 2020

Mucize Doktor me titra shqip (Doktori i Mrekullive) – Episodi 27 Pjesa e Plote Seriale turke me titra shqip
Çështjet serioze që Aliu duhet të përballet pasi gjeti babanë e tij i cili u hodh në rrugë ka Por në vend që të përballej me këto, Aliu u fiksua pas një pacienti të vetmuar i cili vdiq gjatë operacionit. dhe nuk e lë biznesin, pavarësisht nga të gjitha paralajmërimet. Në anën tjetër, i cili filloi detyrën e tij në klinikën e re Nazlı duhet të punojë me Damla, sinqeritetin e së cilës nuk mund ta besojë kurrë. Rastet arrijnë kulmin me shpejtësi E pashmangshmja ndodh ndërsa ai ngjitet në pikat e tyre dhe Ali përballet me babanë e tij. Por këta janë të gjithë do të prodhojë rezultate më të këqija sesa prisnit.


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓No comments:

Post a Comment