Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Tuesday, September 22, 2020

Mucize Doktor me titra shqip (Doktori i Mrekullive) – Episodi 26 Pjesa e Plote Seriale turke me titra shqip
Tanju, i cili mësoi marrëdhëniet midis Aliut dhe Nazlı, dhe kur u bë një ankesë tjetër për Aliun, e merr atë në duart e veta. Tanju sugjeron që ajo që e ngatërron Aliun është marrëdhënia e tij me Nazlı, dhe nëse Aliu është mire një. Nëse ai bën një gabim, spitali nuk do ta miratojë këtë marrëdhënie. Ali dhe Nazlı janë më të kujdesshëm se kurrë Por Ali personalizon çështjen e tij pavarësisht të gjitha paralajmërimeve dhe e vë veten në zjarr përpiqet të gjejë një metodë me të cilën ai mund të ndihmojë pacientin e tij të ri më shumë, me çdo kusht..


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓No comments:

Post a Comment