Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, September 19, 2020

Mucize Doktor me titra shqip (Doktori i Mrekullive) – Episodi 25 Pjesa e Plote Seriale turke me titra shqip
Duke vendosur të luftonte me Kıvılcım, Beliz hapi përsëri klinikën e re dhe shtoi një departament të ri kirurgjikal. Kur merret asistenti, shpatat tërhiqen që nga fillimi dhe kësaj here lufta arrin dëbimin e dy personave. Përtej Nga ana tjetër, asistentja e re Damla është në gjuhën e të gjithëve, por askush nuk di se si t'i afrohet kësaj vajze ambicieze. nuk mund ta di. Dhe kur Aliu tha diçka që nuk duhet t'ia thoshte një pacienti, ai i tha Tanju përsëri. gjen destinacionin e saj..


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓No comments:

Post a Comment