Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, September 19, 2020

Mucize Doktor me titra shqip (Doktori i Mrekullive) – Episodi 24 Pjesa e Plote Seriale turke me titra shqip
Ali dhe Nazli, të cilët i dhanë marrëdhënies së tyre një shans për herë të parë, thanë se drejtimi i kësaj do të ishte shumë më e vështirë nga sa duket. ata zbulojnë. Kıvılcım, i cili vë në veprim planin e tij në anën tjetër, cep Belizin. Ndërkohë, urgjente e mëlçia e vetme e përshtatshme për një fëmijë që ka nevojë për transplantim të mëlçisë është ajo e një të burgosuri të dënuar e kuptueshme. Dhe me gjithë rreziqet, ata e sjellin të burgosurin e rrezikshëm në spital..


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓No comments:

Post a Comment