Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Friday, September 18, 2020

Mucize Doktor me titra shqip (Doktori i Mrekullive) – Episodi 23 Pjesa e Plote Seriale turke me titra shqip
Lajmi se Beliz po përgatit një ditëlindje të befasishme për Ferman zhyt të gjithë spitalin në një kaos të ëmbël. Një Në pamundësi për të kuptuar se si ta mbajnë marrëdhënien, Nazlı dhe Ali u takuan në kimioterapi, kujdeset për dy adoleshentë të shkollës së mesme të dashuruar dhe gjejnë diçka për veten e tyre në dashurinë e tyre. Të tjera një pacient i cili nuk lejon përdorimin e anestezisë në operacionin e tij anash njerëzit zgjedhin. Dhe plani i Kıvılcım më në fund jep frytet e tij të para.


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓No comments:

Post a Comment